Norske kvalitetstrær og pyntegrønt
Norske kvalitetstrær og pyntegrønt
Aktuelt:

Tips når juletreet skal inn

Når juletreet er kjøpt, er det noen enkle tips til å gi treet en god start på tiden i stuen.
Les mer >>

Årets juletrær sendes ut

I disse dagene går det ut mange lass med juletrær til forbrukere i både inn- og utland. Ligos arrangerer og gjennomfører transporter, så juletrærne kommer frem i rett tid for juletrehandelen. Det er travle dager med transporter og pakking av trær.
Les mer >>

Juletrærne pakkes på paller

Hver gang, vi sender avgårde et parti juletrær, er de pakket på paller. For å få en ensartet og holdbar palletering, benytter vi en palleteringsmaskin, som blir montert på en av de store traktorene. Da er det ellers om å gjøre å få pakket pallen best mulig, så det kommer flest mulig trær på pallen.
Les mer >>

Juletrærne pakkes i nett

Etter at juletrærne er hogd, skal de pakkes i nett, som gjør dem lettere å pakke på paller og holder sammen på formen. Det er ingen sak å pakke trær i nett, når man har profesjonelt utstyr til rådighet.
Les mer >>

Hogsten har startet

Nå starter sesongen for juletrær for alvor. I disse dagene hogges de første trærne, som skal ut til forbrukerne. Det er mange trær, som blir hogd allerede, og våre dyktige folk får gjort unna en hel del i løpet av en dag.
Les mer >>

Kranser og dekorasjoner fra Ligos

I disse dagene fremstilles det barkranser, håndbuketter og annet pyntegrønt hos Ligos. Sesongen for denne typen pynt er i full gang. Har du også tenkt på høstens og julens pynt?
Les mer >>

Høsttilbud fra Ligos på Fjelledelgran

Nå er høsten kommet over oss og det betyr at vi nærmer oss julen og en travel periode med juletrær. Du får nå mulighet for å skaffe deg et parti trær til en meget gunstig pris. Overveier du en kjapp kampanje frem mot jul, kan dette være akkurat det tilbudet, du har behov for.
Les mer >>

Gravdekke og pyntegrønt

Nå begynner vi klipping av grønt til bruk for både gravdekke på kirkegårder og som pyntegrønt til høstens dekorasjoner. Ligos er i nå i ferd med å klargjøre klippegrønt til kunder over hele Norge.
Les mer >>

Har du handlet trær for sesong 2015?

Merkingen av juletrær er i full gang. Er du klar for sesongen 2015?
Les mer >>

Forbrukertips, stell av juletrær

Det finnes ulike arter trær som vi bruker som juletrær. Etter hvert har normannsgranen blitt det vanligste juletreet hos oss, men mange steder i landet har fortsatt vanlig gran en sterk posisjon.
Les mer >>

Fjordtree

Merkevareprosjektet mellom Norsk Juletre og Norsk Juletreservice med merkenavnet Fjordtree
Les mer >>

Sorteringsregleverk for Fjelledelgran

Sorteringsregelverk for Fjelledelgran
Les mer >>
Miljøprofil:

Vår miljøprofil

Vi er opptatt av miljøet!

Ligos satser på kortreiste norske produkter. Vi kan dokumentere produktene våre og skal på sikt kunne tilby økologisk produksjon.